BRYGGERIKONFERENS PÅ PALACE

Delimiter

I gatuplan av John Scott’s Palace ligger husbryggeriet John Scott’s Brewery. Bryggeriet öppnade 2017 och är Sveriges första bryggeri byggt i en öppen pub. Här kan du följa bryggprocessen från malt till nytappad öl. Kombinationen av husets konferensanläggning och bryggeri gör att vi kan erbjuda bryggerikonferenser.

Pris: 80:- + övrigt konferens pris

Flygblad bryggerikonferens

I paketet ingår

 Konferera i The Brewhouse
Här får ni sitta i ett rum inspirerat till 100% av öl! Det finns plats för upp till 25 personer och ni kan använda wifi, högtalare och projektor.

En Bryggeritur
Ni får en guidad bryggerivisning där ni lär er hur vi brygger öl i John Scott’s Brewery.

Ölprovning
Hela konferensgruppen får prova öl bryggd på plats i bryggeriet och höra om våra visioner kring modern ölbryggning.

Bryggerikonferensen kan bokas i kombination med valfri övrig konferens eller som ett eget event.
Bryggerituren och provningen tar ca 45 minuter och planeras förslagsvis in som aktivitet under, eller som avslutning på er konferens.

För mer info och bokning, kontakta oss på telefon 031-807550 eller på mail: palace@johnscotts.se
Om du vill veta mer om John Scott’s Brewery; besök johnscottsbrewery.se eller följ på instagram @johnscottsbrewery.

NORDISK SOMMARKVÄLL

Delimiter

Ett rum inspirerat av Richard Berghs konstverk som var en av Pontus Fürstenbergs favoritmålningar och blivit en symbol för det nordiska ljuset. Ljus, luftig lokal som passar sig för allt från konferens
till lunchdragningar och härliga privata festmåltider.
Max antal: 40 pers
Mått/storlek: 4,90×7,50m (37m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

DET VILDAS RIKE

Delimiter

Bruno Liljefors vildmark tillgänglig för storstadsmänniskan och en tillflyktsort mitt i den brusande staden. Kom nära naturens egen skådeplats, årstidernas växlingar och djurens hemliga värld. Kreativ lokal för det lite större sällskapet anpassad för föreläsningar, konferenser och bröllopsarrangemang.
Max antal: 60 pers
Mått/Storlek 4,90*10,80m (53m2)
Utrusning: Projektor, högtalare och WIFI

NATTEFFEKT

Delimiter

Fin de siècle, dekadens och bohemiskt nattliv som doftar absint och parfym. Kliv in i Anders Zorns skildring av det pulserande stadslivet i sekelskiftets konstmetropol Paris. Skapande lokal, där du ser ut över Göteborgsvimlet samtidigt som du reser flera år bakåt i tiden. Lokalen passar lika bra för konferens som ett slutet mingel eller middag.
Max antal:32 pers
Mått/storlek: 4,95*6,20m (31m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och WiFi

CAFÉ LEDOYEN

Delimiter

Ett lite mindre rum som klarar de stora gesterna och den sorglösa och uppsluppna sidan av det slitsamma konstnärskapet. Med inspiration från Hugo Birgers målning tar du plats bland konstnärsvännerna på Café Ledoyen i Paris Fernissningsdagen 1886. Vår minsta lokal som passar pefekt som grupprum eller för mindre möten.
Max antal: 12 pers
Mått/storlek: 3,50×4,15 (15m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

BREWHOUSE

Delimiter

Upplev det fria och gränsöverskridande skapandet och konstnärssjälens geni som ibland gränsar till galenskap. En plats för temperament och kreativitet inspirerad av Ernst Josephsons fantasivärld och skaparkraft. Expressivt, explosivt och energifyllt är ord som beskriver denna lokal. Här finns möjligheternas möjlighet att få igång en kreativ workshop med kollegorna.
Max antal: 25 pers
Mått/Storlek 3,80*6,20 (24m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

FÜRSTENBERGSKA TRIPTYKEN

Delimiter

Tre rum i ett, precis som Carl Larssons triptyk som en gång smyckade just dessa väggar. Här finns även tydliga spår av det Larssonska hemmet på Sundborn. Rummet kan delas av med en blockvägg och ligger i direkt anslutning till Fürstenbergska galleriet. Perfekt lokal för mingel, mässor och seminarium.
Max:60 pers
Storlek: 70 m2
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

FÜRSTENBERGSKA GALLERIET

Delimiter

Fürstenbergs klassiska röda galleri där det skrivits konsthistoria. Ett av Göteborgs mest praktfulla rum öppet för de riktigt pampiga festerna och tilldragelserna.Vår största lokal, en lokal som är något utöver det vanliga. Här hålls det i stora fester, middagar och bröllop lika ofta som det är frukostseminarium och konferenser.
Max antal: 120 pers
Mått/Storlek: 113 m2
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi