Historiska rum för konferenser

Utsmyckade salar för fest

Varm och go' stämning för julbord

i hjärtat av Göteborg

NORDISK SOMMARKVÄLL

Delimiter

Ett rum inspirerat av Richard Berghs konstverk som var en av Pontus Fürstenbergs favoritmålningar och blivit en symbol för det nordiska ljuset. Ljus, luftig lokal som passar sig för allt från konferens
till lunchdragningar och härliga privata festmåltider.
Max antal: 40 pers
Mått/storlek: 4,90×7,50m (37m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

DET VILDAS RIKE

Delimiter

Bruno Liljefors vildmark tillgänglig för storstadsmänniskan och en tillflyktsort mitt i den brusande staden. Kom nära naturens egen skådeplats, årstidernas växlingar och djurens hemliga värld. Kreativ lokal för det lite större sällskapet anpassad för föreläsningar, konferenser och bröllopsarrangemang.
Max antal: 60 pers
Mått/Storlek 4,90*10,80m (53m2)
Utrusning: Projektor, högtalare och WIFI

NATTEFFEKT

Delimiter

Fin de siècle, dekadens och bohemiskt nattliv som doftar absint och parfym. Kliv in i Anders Zorns skildring av det pulserande stadslivet i sekelskiftets konstmetropol Paris. Skapande lokal, där du ser ut över Göteborgsvimlet samtidigt som du reser flera år bakåt i tiden. Lokalen passar lika bra för konferens som ett slutet mingel eller middag.
Max antal:32 pers
Mått/storlek: 4,95*6,20m (31m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och WiFi

CAFÉ LEDOYEN

Delimiter

Ett lite mindre rum som klarar de stora gesterna och den sorglösa och uppsluppna sidan av det slitsamma konstnärskapet. Med inspiration från Hugo Birgers målning tar du plats bland konstnärsvännerna på Café Ledoyen i Paris Fernissningsdagen 1886. Vår minsta lokal som passar pefekt som grupprum eller för mindre möten.
Max antal: 12 pers
Mått/storlek: 3,50×4,15 (15m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

BREWHOUSE

Delimiter

Upplev det fria och gränsöverskridande skapandet och konstnärssjälens geni som ibland gränsar till galenskap. En plats för temperament och kreativitet inspirerad av Ernst Josephsons fantasivärld och skaparkraft. Expressivt, explosivt och energifyllt är ord som beskriver denna lokal. Här finns möjligheternas möjlighet att få igång en kreativ workshop med kollegorna.
Max antal: 25 pers
Mått/Storlek 3,80*6,20 (24m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

FÜRSTENBERGSKA TRIPTYKEN

Delimiter

Tre rum i ett, precis som Carl Larssons triptyk som en gång smyckade just dessa väggar. Här finns även tydliga spår av det Larssonska hemmet på Sundborn. Rummet kan delas av med en blockvägg och ligger i direkt anslutning till Fürstenbergska galleriet. Perfekt lokal för mingel, mässor och seminarium.
Max:60 pers
Storlek: 70 m2
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

FÜRSTENBERGSKA GALLERIET

Delimiter

Fürstenbergs klassiska röda galleri där det skrivits konsthistoria. Ett av Göteborgs mest praktfulla rum öppet för de riktigt pampiga festerna och tilldragelserna.Vår största lokal, en lokal som är något utöver det vanliga. Här hålls det i stora fester, middagar och bröllop lika ofta som det är frukostseminarium och konferenser.
Max antal: 120 pers
Mått/Storlek: 113 m2
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

bokning@palace.se

031-80 75 50

Välkommen in eller slå en signal

Öppet Tider

Delimiter
Måndagar 11:30 – 23:00
Tisdagar 11:30 – 23:00
Onsdagar 11:30 – 00:00
Torsdagar 11:30 – 00:00
Fredagar 11:30 – 03.00
Lördagar 12:00 – 03.00
Söndagar 12:00 – 19:00

Bokningsförfrågan

Delimiter